Copyright © 2024 Mols Poëzie Atelier.be : Alle rechten voorbehouden

00044945
mpa

Klik op het logo om verder te gaan


Ludo

Ludo Bruyninckx (Herselt °1941)

Geboren in 41, vier jaar schuilkelder... Daarna buitenleven in rustig Herselt. De poësis in college in Aarschot doorworsteld. Woonachtig sinds 67 in het warmhartige Geel. Aldaar parastatale ambtenaar geweest.
Mijn stokpaardjes : kunst beleven en kritiek geven.
Foto en film. Schilderen en tekenen. Houtbewerken. Grappenmaker. Cantussen. Sporadisch dichten. Sketch. Mijn monoloog Wereldverbeteraar in het Getouw tijdens het Kempens Humorfestival was mijn topper. Een kunstkenner vroeg ooit naar de prijs van een houten beeld! Een gedicht stond ooit in de gazet! Mijn Latijnse naam en in Geel wonen hebben me geholpen. Dat heeft mijn uitlaatklep open gezet, zonder evenwel hoge toppen te scoren. Chaos vol luizen is de vrucht van mijn eigenwijze wijze van doen.
Na tien blogs ben ik gestopt. Mijn vrienden vervreemden.
Ik wil altijd het beste buitenbeentje zijn. Wie niet? Mijn gedachten en ideeën werken sneller dan mijn daden! Heb wel altijd mogen doen wat ik graag deed. Dank mijn ouders en mijn vrouw.
Begin 2023 ben ik in het hemels Mols Poëzieatelier ingetreden. Late roeping. Als nestor ga ik een voorbeeld geven. Hoe dichter hoe liever.

Copyright © 2024 Mols Poëzie Atelier.be : Alle rechten voorbehouden